< Terug

King of Kings Ministries

Yuval, Messiaanse lofprijs en muziek opleiding voor Messiaanse gemeenten in Israël

Irit en Jael, al sinds lange tijd vriendinnen in hun gemeente, waren al jong geïnteresseerd in zang en muziek. Ze kregen het op hun hart om kinderen op te leiden voor lofprijs en muziek. Zij zien het als opdracht en noodzaak om te leren dat vanuit het hart te doen, zoals op zoveel plaatsen in de Bijbel wordt gedaan en uitgelegd. Tien jaar geleden zijn ze daar enthousiast mee begonnen onder de naam Yuval, waarin de betekenis zit van zich laten onderdompelen in de stroom van lofprijs!
De belangstelling was groot. Veel jongeren zijn inmiddels getraind om vanuit hun ‘hart’ in de Messiaanse gemeenten aan de slag te gaan.
Irit en Jael vertellen van hun leven en roeping. Ze ervaren dat Israël vanuit het overleven na de moeilijke maar enerverende start nu in de fase terecht gekomen is om met verve God te loven en te prijzen. Ze zingen ook zelf en treden op in Israël en daarbuiten. In het ene programma geven ze hun getuigenis en in het andere programma zien we hoe Yuval tot stand is gekomen en wat er in de praktijk gebeurt op deze ‘school’.

L.P. Dorenbos