2020-08-26 -Verkiezingen Amerika 3 november op het kruispunt van kiezen tussen het Leven en de Dood

2020-08-26 -Verkiezingen Amerika 3 november op het kruispunt van kiezen tussen het Leven en de Dood

Vanmorgen 26 augustus 2020 Dagboek L.P. Dorenbos

Verkiezingen Amerika 3 november op het kruispunt van kiezen tussen het Leven en de Dood

Kellyanne Conway verlaat eind deze maan het Witte Huis. Een tragische situatie, nu ze met haat man grote problemen heeft met de kinderen. Hij is agressief tegen Trump terwijl Kellyanne één van de belangrijkste adviseurs is van de President. Hun kinderen lijden daar vreselijk onder. Ze wil meer aandacht aan de kinderen besteden. ‘Meer mama en minder drama’ schreef ze aan de President. Inderdaad een familie en politiek drama. Niets wordt geschuwd om Trump in een negatief kwaad daglicht te stellen. En Kellyanne is daar dan ook een slachtoffer van. Het is tragisch dt haar man publiekelijk  Trump afvalt en aanvalt. Daar zelfs een organisatie voor heeft opgericht. Hij stopt daar ivm zijn gezin nu wel mee. In het gezin is deze situatie ondragelijk. Dochter van 16 gaat daaraan psychisch kapot en heeft psychische hulp nodig. Wellicht zal ze als pollster die ze zo succesvol was in 2016 nu nog meer van pas komen om alle.Trumpers  naar de stembus te halen.

We zien haar vlak na de inauguratie van Trump een . magistrale rede houden op de March for Life in Washington D.C. in januari 2017. Ze is radicaal pro life en steekt dat niet onder stoelen of banken. Ze bevestigt dat President Trump en vice President Pence hun beloofde pro life beleid zullen gaan uitvoeren wat even later de president zelf vanuit een life line vanuit het Witte Huis bevestigt. Mede onder aanvoering van Kellyanne en het Trump team wordt de ene na de andere pro life matregel genomen. De agressie van de pro choice beweging wordt steeds agressiever. De Democraten proberen tevergeefs Trump af te zetten (impeachen). De rancune dat ze de verkiezingen 2016 hebben verloren leidt naar de komende verkiezingen tot hardnekkige pogingen Trump te laten verliezen. Met de corona crisis en de extreem linkse ‘black life matters’ (BLM) wordt geen geweld en wanorde geschuwd met een aanjagende haatdragende linkse pers.

Het vertrek van Kellyanne Conway komt op een moment dat de agressieve verkiezingsstrijd in alle hevigheid losbarst en Kellyanne ongetwijfeld onder zwaar spervuur terecht zou zijn gekomen. Ze kiest nu voor time-out om haar kinderen niet te verliezen en waarschijnlijk haar man ook niet. Een familie drama van de bovenste plank. Onvoorstelbaar hoe in deze verkiezingsstrijd de haat tegen Trump zo groot is sinds hij tegen ieders verwachting in in 2016 de gedoodverfde winnaar Hillary Clinton totaal onverwacht versloeg. Sindsdien is het Obama kamp en de Democraten actief om Trump hoe dan ook weg te krijgen. 3 november zijn de presidentsverkiezingen maar ook die voor de Senaat en het Congres gepland. Een strijd op leven en dood. Biden-Harris met een totaal socialistisch programma met abortus tot aan de geboortegrens.Het Trump-Pence programma gaat voor law en order en een vóór het leven programma, alsmede equal rights voor alle minderheden Het is een hevige geestelijke strijd. Met de uitbraak van de corona pandemie is deze verkiezingsstrijd in een totaal ander kader komen te staan. Was Amerika in een sterke economisch opleving en een populaire president thans wordt hij ook aangevallen om zijn corona aanpak terwijl zijn beleid zeer positief leek. Door het lock-down beleid is de economie ingestort maar thans wordt beleid gevoerd om besmettingshaarden aan te pakken maar de economie weer aan te zwengelen. Een totale lock-down is economisch en moreel niet vol te houden. De wereld is angst aangejaagd en men probeert met allerlei maatregelen de besmetting beperkt te houden in de hoop op een spoedig vaccin. Kerken worden aan banden gelegd Sport en cultuur kunnen slechts mondjesmaat weer aan de slag. Vermoeidheid en frustratie leiden wereldwijd tot spanningen in gezin en samenleving.

In de komende verkiezingen van 3 november gaat het om de handhaving van de First Amendment of overgang naar een socialistische marxistische vorm van Amerika. Dat betekent dat vooral de christenen de kantelstem zullen gaan vormen, zoals van oudsher. Juist nu moeten christenen nog meer dan ooit naar de stembus gaan om hun op de Bijbel genormeerde stem te laten horen. Het is onvoorstelbaar hoe het Biden-Harris duo zo openlijk en brutaal pro abortus durft te zijn. Meer dan 50 procent van de Amerikanen denkt inmiddels prolife Gelukkig gaan steeds meer evangelicals naar de stembus, mede als gevolg van de visie en films van Francis Schaeffer , maar het komt er nu op aan dat allen gaan stemmen om het land te redden van deze godloze dreiging met het aanlopen van God om zijn ingrijpen om de boze machten een halt toe te roepen. God houdt de zegen en de vloek voor in Deuteronomium 28-30. God dringt aan KIES DAN HET LEVEN opdat jij en je kinderen leven (Deuteronomium 30:19b.

Drs. L.P. Dorenbos

Kiesdanhetleven.nl

Wij lezen vandaag 2 Samuël 22:1-30 Psalm 74:1-11
Naar alle artikelen