2020-01-25: Trump prolife: Derde Wereldoorlog in de moederschoot tot een einde brengen.

2020-01-25: Trump prolife: Derde Wereldoorlog in de moederschoot tot een einde brengen.

President TRUMP bedreigd en aangevallen met afzetting door de Democraten in het Amerikaanse Congres vloog naar het jaarlijkse World Economic Forum in het Zwitserse Davos om de klimaat fanaten voor te houden hun apocalyptisch doemdenken in positief plan voor de toekomst om te zetten en bijv. één miljard bomen te planten. Om vervolgens met spoed huiswaarts te keren om op tijd te zijn om de jaarlijkse March For Life in Washington op 24 fanuari toe te spreken om zijn pro life beleid voort te zetten en om Amerika en de wereld op te roepen te stoppen met het vermoorden van ongewenste kinderen in de moederschoot, nu wereldwijd al meer dan anderhalf miljard. 

 

Koning Willem Alexander en Vice President Mike Pence van Amerika waren aanwezig op het vijfde Holocaust Forum in Yad Vashem in Israël en Koning Willem Alexander en Koningin Maxima en Premier Rutte zullen met vele wereldleiders aanwezig zijn bij de herdenkingsbijeenkomst 75 jaar bevrijding Kamp Auschwitz op maandag 27 januari in Polen. 

 

Nu herdenking van abortus en holocaust zo dicht bij elkaar liggen gaan mijn gedachten uit naar moeder Teresa die bij de uitreiking van haar Nobelprijs voor de Vrede in 1979 de wereld opriep om met abortus te stoppen, want met abortus ‘woedt de derde wereldoorlog in de moederschoot. Mogen allen bewogen met de Holocaust in de Tweede Wereldoorlog en het weer opkomend antisemitisme de ogen open gaan dat de strijd moet worden aangebonden om deze Derde Wereldoorlog in de moederschoot tot een einde te brengen.

 

Wij lezen vandaag  Numeri 31:1-24  Psalm 144:1-15

 
Naar alle artikelen