2021-12-27: Om uit te roeien het kind van de straat

2021-12-27: Om uit te roeien het kind van de straat

Apocalyptische scenario

Natuurlijk. Ik wil er beter van worden. We speculeren met het geld. We doen maar alles om de ander te laten creperen. We spelen met het grote geld. Banken beleggen en denken er beter van te worden. Het zijn de grote kooplieden die denken dat ze de financiële macht in hun hand hebben. En ze belazeren elkaar, maar houden de hand boven hun hoofd. En daar gaan de miljarden. We hebben ons geld aan de pensioenfondsen gegeven. Zij zullen het voor ons beleggen. Ze hebben hele knappe koppen in dienst die precies weten wanneer we dood gaan. Als we ouder worden dan kost hen dat geld. Want daar hebben we niet voor gespaard. Dom, want dat weten ze toch allang. Onzin. Als we niet oppassen geven ze je nog een euthanasiespuitje want je kost te veel. Apocalyptische scenario. Zie: Het einde van de financiële crisis en het einde van de wereld? Apocalyptische signalen in onze globaliserende wereld. De schreeuw om leven in de moederschoot. (www.schreeuwomleven.nl)

Weg met de ouderen

En dat zit in de lucht. Je wilt toch zelf ook niet tot last van de ander zijn. En zeker niet tot financiële last. Want hoe moeten we de kosten van de gezondheidszorg betalen. Want de ouderen kosten te veel. En de jongeren willen het niet meer betalen. Dat is toch een eerlijke zaak. Want zij hebben toch geen verantwoordelijkheid voor die ouderen. Weg met die ouderen. En als ze dan toch in leven willen blijven dan moeten ze het zelf maar betalen. Daar hebben ze toch ook voor gewerkt. En als ze het niet betalen kunnen dan is dat hun eigen schuld. Dat wisten ze toch ook van te voren. En zo gaat de liefde weg. En die liefde zit ook niet zo diep want de wreedheid en de haat en de dood zit al in de moederschoot.

Ongewenst vermoord

We weten allemaal dat het een kindje is maar we snijden het gewoon uit de moederschoot. Het is ongewenst dus haal het eruit en vermoordt het. Anders is het niet. Het mag niet want het Wetboek van strafrecht verbiedt het. Maar we maken een uitzondering voor abortus. Het is een recht en afgedekt door de wet. De Wet afbreking zwangerschap. Een meer barbaarse wet kunnen we niet bedenken. En we vermoorden het kindje tot 24 weken, want stel je toch voor dat het levend geboren wordt. Wat een leugen. Wat een barbarendom. Daar is de Holocaust niets bij. Vreselijk toen, maar nu. Nu halen we het levend onder het hart van de moeder vandaan. Toen vergasten we de slachtoffers nog, maar nu worden deze kinderen levend gemarteld en wreed en onverdoofd gedood in hun moederschoot.

Je bent gewenst of ongewenst

Wie heeft ooit zoiets kunnen bedenken. Het is toch verschrikkelijk. Dat is je toch niet voor te stellen. Als je er goed over nadenkt stijgt de afschuw in je op. Het ene kindje wordt met grote zorg en blijdschap in de moederschoot gekoesterd en verwacht en met bewondering en verwondering geboren en het andere kindje wordt zonder liefde en met abortustangen in de abortusstoel koelbloedig vermoord en de moeder moet zo snel mogelijk weer op de been zonder haar kind met een gat in haar leven verder. Niet meer over praten. Het is voorbij. En als je er last van hebt dan moet je er niet te lang mee rondlopen. Flink wezen. En je hebt het toch zelf gewild en zeker gedaan. En je vriend, je man, je moeder en je vrienden zeiden toch allemaal dat dat het beste was. Dus. Waar heb je het over. En als jij je leven lang met een niet noodzakelijk trauma rond wilt blijven lopen, moet je dat dan ook zelf maar weten. Je weet het hoeft helemaal niet.

Je bent abortusoverlevende

Abortus kan helemaal niet. Het staat haaks op het leven. Het zijn de boze krachten die je in deze fuik hebben laten lopen. Je hebt wel de lust van de relatie en de seks willen beleven, maar het foutje van een zwangerschap willen uitwissen. Maar het feit is dat dat niet kan. Want het kindje is er al vanaf de eerste celdeling. De conceptie. Het is een onvoorstelbaar vermenigvuldigingswonder in je eigen lichaam. Zo zijn we allemaal ontstaan. En daarom zijn we er omdat we geboren zijn en niet geaborteerd. Daar ga je toch ook helemaal niet van uit dat je een abortusoverlevende bent. Daar gaan alle kinderen bewust of onbewust van onder de 30 jaar sinds abortus er is wel van uit. Want waarom zijn zij niet geaborteerd en hun broertjes en zusjes wel. Waarom was er voor hen wel liefde en voor het andere kindje niet. En wie weet kan de moeder ook diep in haar hart eigenlijk die echte liefde niet meer geven omdat ze haar andere kindje vermoord heeft. Want hoe kan een moeder ooit haar kindje vergeten?

Met abortus opgesloten in je geheim

Abortus is een leugen. Het is niet de vijf minuten oplossing in een abortuskliniek, maar het is levenslang opgesloten in het geheim van wat je je niet gewenste kind hebt aangedaan. Dat kan ook niet anders. En de vaders kunnen wel met bravoure rondlopen en doorgaan naar hun andere slachtoffer, maar zijn ook vader van hun dood kindje. Zij zijn mensenmoordenaars. Zij hebben er niet voor gezorgd dat hun kind niet vermoord werd. En de wet ontneemt hen ook nog dat recht. Een vader heeft geen zeggenschap over zijn eigen kindje. Hij heeft geen rechten. Wat is dat voor gezinspolitiek. Al voor de geboorte is daar de klad in gekomen. We missen nu sinds de abortuswet meer dan één miljoen kinderen. En met de pil en de egoïstische welvaart zijn we kindvijandelijk geworden. De bevolkingsgroei neemt drastisch af en dus de vergrijzing neemt dramatisch toe. Steeds minder werkenden moeten het voor steeds meer ouderen opknappen. En hebben ze daar nog zin in en voelen ze zich daar mede voor verantwoordelijk. Nee dus. Zie: Zeven miljard! Wat nu? Of hoe onze kinderen het kind van de rekening worden.  Www.schreeuwomleven.nl

Om uit te roeien het kind van de straat

Geen kindvriendelijkheid aan het begin dus ook geen ouderen verantwoorlijkheid aan het einde. Daar hebben we een euthanasiewet voor. Want ook aan het einde van het leven is er de wet om het leven te beëindigen. Je moet het wel zelf willen, maar als de druk van de familie er is en je je zelf overbodig weet en je klaar bent met je leven en de euthanasie pil van Drion je straks met 70 jaar wordt aangeboden dan wordt het eruit stappen toch wel heel gemakkelijk en als een zachte dood je aangeboden. Om een lang verhaal kort te maken. De dood heerst in ons land. De dood is in onze vensters geklommen. Hij is gekomen in onze paleizen, om uit te roeien het kind van de straat, de jongelingen van de pleinen. En de dood boven het leven verkozen worden. Als gij werkelijk uw handel en wandel betert, als gij werkelijk onder elkander recht doet, vreemdeling, wees en weduwe niet verdrukt, geen onschuldig bloed vergiet op deze plaats en ander goden niet achterna loopt, u tot onheil, dan wil Ik u laten wonen op deze plaats van eeuw tot eeuw. Jeremia 6 tot 8.

Amen

Micha 7:1-20 Psalm 100:1-5

Drs. L.P. Dorenbos, Schreeuw om Leven

www.schreeuwomleven.nl 06 51199125

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Hedenmorgen 27 december 2015 L.P. Dorenbos

Huiselijk geweld begint in de moederschoot

Het ene kindje wordt met blijdschap ontvangen en met het andere kindje ga je naar de abortuskliniek. Mevrouw van Miltenburg, nu Kamervoorzitter van de Tweede Kamer, kon zich dat wel voorstellen toen we haar dat vroegen op een debatavond: 'Immers het ene kindje is gewenst en het andere niet'. Voor het ene kindje versierde slingers voor het andere de afvalzak. 

Kijk dat is het verschil tussen een gewenst en een ongewenst kind. Het ene kindje is vermoord en het andere wordt gekoesterd. We hebben het over plofkippen; kistkalveren; dierenleed en schreeuwen moord en brand. Maar om een om leven schreeuwend kindje maken we ons niet druk.

'Natuurlijk is het leven' zegt de aborteur, 'maar we helpen met de wet in de hand ongewenst leven te voorkomen!' Je wilt toch geen ongewenst leven op de wereld zetten. Maar je gaat toch geen weerloos kindje wreed vermoorden! Wie haalt zoiets in zijn hoofd.

Als je niet in verwachting wilt raken kun je daar tegenwoordig van alles aan doen. Daar moet je dan zorgvuldig mee omgaan. Raak je in verwachting dan moet je daar ook de gevolgen van accepteren. Dat is een eerlijke zaak. Je kindje vermoorden is nooit een oplossing.

In bijna alle abortusgevallen is de zwangerschap het gevolg van een 'instabiele' seksuele relatie. De vrije seksualiteit heeft van de liefde lust gemaakt. De lust in de relatie maakt het kindje het kind van de rekening en veel relaties houden geen stand.

Micha 7:1-20 Psalm 100:1-5
Naar alle artikelen