2021-08-04: Wakker worden voor het gevaar van  'the great reset'

2021-08-04: Wakker worden voor het gevaar van 'the great reset'

'The Great Reset' 

Door Bert Panhuise 

Ontelbare keren is de afgelopen tijd het woord complotdenker gevallen, meestal in negatieve zin. Het lijkt wel of er alles aan wordt gedaan om mensen die geloven in een wereldwijd complot als volslagen idioten af te schilderen. 

Ook de hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant heeft het vaak over ‘complotgekkies’, dus ook hier in het Noorden slaan zelfs nuchtere Friezen op tilt als ze het woord complot horen... Wat zou hierachter zitten? Want stel dat er wél een wereldwijd complot in de maak is, zoals staat beschreven in het boek Openbaring? En stel dat dit dichterbij is dan de meeste mensen denken? Dan zal de tegenstander alles proberen om deze complottheorieën te ridiculiseren en in een kwaad daglicht te stellen. Maar als John F. Kennedy in onze tijd had geleefd, had men hem absoluut ook een complot- denker genoemd. 

Op ons Eurospirit Gospelnet (via YouTube) kunt u een korte toespraak zien van Kennedy in 1963 over de ‘Secret Society’ die in het geheim bezig is de hele wereld onder controle te krijgen. Dit waren (onder andere) zijn woorden: ‘Er is een geheim complot om elke man, vrouw en kind op deze wereld tot slaaf te maken. En voordat ik dit hoge en nobele ambt verlaat, ben ik van plan om dit complot openbaar te maken.’ Kort na deze toespraak werd Kennedy in Dallas vermoord! Het is dus wel bijna zeker dat deze moord met zijn toespraak over de Secret Society heeft te maken; dus over de mensen achter een nieuwe wereldorde die wellicht in onze tijd tot een climax zou kunnen komen. Denk maar aan het World Economic Forum (WEF), onder leiding van Klaus Schwab, waar ze steeds praten over the Great Reset en Building Back Better, enz. 

Building Back Better 

Als je eenmaal weet wat het betekent voor de toekomst van onze beschaving, zal iedereen begrijpen wat wereldleiders bedoelen met voornoemde kreten. Eenvoudig gezegd is het de blauwdruk voor een volledige transformatie van de wereldeconomie. Er zal geen geld zijn, geen privé-eigendom, geen democratie. U kunt het allemaal lezen op de website van het WEF. En dan hun gezamenlijke strijdkreet: Building Back Better... Hier gebeurt iets vreemds! Want zelfs al vóórdat een mogelijke chaos, ook economisch, is losgebarsten over de hele wereld hebben ze het over het opbouwen van een nieuwe wereldorde. Ook Mark Rutte. Weten zij soms meer dan wij? Na de laatste vergadering van het WEF zag ik een filmpje waarin een aantal wereldleiders allemaal eensgezind hetzelfde roepen, leiders als Joe Biden, Justin Trudeau, Boris Johnson, enz. Toen ik onze eigen premier Mark Rutte ‘Building Back Better’ hoorde roepen dacht ik heel even dat hij het licht had gezien en zich opeens ging bekommeren om die arme Groningers met hun kapotte huizen, en dat dit de start was van een mooi initiatief om de aardbevingsschade in Groningen te gaan oplossen. Maar dat was natuurlijk zeer naïef, want Rutte stort ons geld liever in de bodemloze put van de Europese schuldenunie (waar we tot 2058 aan vastzitten). En zo heeft hij weer een goede beurt gemaakt bij zijn geestverwanten in Brussel en in die “Toren van Babel” in Straatsburg 

“President” Rutte negeert ons Parlement 

Dus vele tientallen miljarden van ons zuurverdiende belastinggeld gaan naar de EU. Maar toen een Kamermeerderheid onlangs besloot om onze eigen verpleegkundigen toch een structurele loonsverhoging te geven, werd door Mark Rutte glashard gezegd dat hij het niet doet. Ook toen een Kamermeerderheid besloot dat ons land niet langer moet meewerken aan het eenzijdig veroordelen van Israël, gaf Rutte geen gehoor. De EU en het utopia van een nieuw ‘wereldvrederijk’ (zonder de Vredevorst, Jezus) is hoogstwaarschijnlijk voor hem veel belangrijker, met als katalysator natuurlijk de Europese Unie. Niet voor niets zei voormalig communist en ex-voorzitter van de Europese Commissie, José Manuel Barosso in 2010: ‘Europa heeft laten zien dat het klaar is voor globaal leiderschap.’ Maar hoogmoed komt voor de val, want wij weten hoe het afloopt. 

Bert Panhuise is voorzitter van stichting Eurospirit
www.eurospirit.nl.
Eurospirit Televisie is wekelijks te zien bij Family7,
elke zondag om 14.30 uur en 00.30 uur. 
Naar alle artikelen