2020-01-14: CORONA. DE GESEL VAN ABORTUS

2020-01-14: CORONA. DE GESEL VAN ABORTUS

Wij hebben de afgodstempels, de abortusklinieken niet gesloten en afgebroken. Wij hebben de strijdbijl begraven

 HEERE, 27 januari werd Auschwitz bevrijd. Hoe is het mogelijk dat dat ooit mogelijk is geweest. Joden, zigeuners en homoseksuelen en Poolse priesters en iedereen in het verzet vernietigd. Corrie ten Boom en Betsy in het vreselijke Ravensbrück waar Betsy stierf. Vader ten Boom stierf naamloos in de gevangenis. 92  treinen gingen volgestopt enkele reis Auschwitz. Langs ons huis (zie documentaire 'Die Trein').

HEERE, mijn hart krimpt ineen. De dood is in onze vensters geklommen. De stem van het kind op de straat is gesmoord. De baarmoeder is een concentratiekamp geworden. Rebecca en Cecilia staan voor de vitrine met de kinderschoenen in Auschwitz en zeggen verbijsterd en huilend; vreselijk, wat wij deden is nog erger, wij doodden ons kind in onze moederschoot. De poort van Auschwitz staat nog open.

Zijn wij werkelijke bevrijd in 1945!  28 jaar later 23 januari 1973 Roe vs Wade  abortus in Amerika en in 18 december 1980 de Wet afbreking zwangerschap in Nederland. De baarmoeders is tot vogelvrij gebied verklaard. Iedereen beneden de 40 jaar is dus een abortusoverlevende. Waarom ben jij wél geboren en je broertje of zusje niet. Waarom ben jij wel geselecteerd. Hoe kan je moeder zo wreed zijn, het had jou ook kunnen overkomen, met een Wet afbreking(!) zwangerschap. 

O HEERE, ontferm U over ons. Wij hebben gezondigd. Wij hebben gezwegen. Wij hebben de afgodstempels, de abortusklinieken niet gesloten en afgebroken. Wij hebben de strijdbijl begraven. De demonen rukken op. De oordelen gaan over ons. De zonden stapelen zich huizenhoog op. Onze kinderen gaan door zonden te gronde. Wij en onze vaderen hebben gezondigd. Prent het hen in. Wanneer worden we van abortus bevrijd. 

Met bloedend, huilend hart roep ik naar u uit.
Help om ons van de ondergang te redden.
We moeten op de knieën gaan en opstaan
Corona is een wake up call om de strijdbijl 
voor de afschaffing van abortus weer op te nemen

Bert Dorenbos
Naar alle artikelen