2021-05-05: Gebedsbijeenkomst op plaats van Moloch-verering tegen kinderen offeren aan Covid19

2021-05-05: Gebedsbijeenkomst op plaats van Moloch-verering tegen kinderen offeren aan Covid19

Foto: Joodse mannen bidden met Talit en tefillin bij zonsondergang (met dank aan: Shutterstock)

Jeruzalem: gebedsbijeenkomst op plaats van Moloch-verering om 'offeren van kinderen aan experimenteel Covid vaccin' te verhinderen

1De HEER zei tegen Mozes: 2‘Zeg tegen de Israëlieten: “Wanneer een Israëliet of een vreemdeling die in Israël woont een van zijn kinderen aan Moloch offert, moet hij ter dood gebracht worden; het volk moet hem stenigen. 3Ikzelf zal mij tegen zo iemand keren en hem uit de gemeenschap stoten, omdat hij een van zijn kinderen aan Moloch heeft geofferd en daarmee mijn heiligdom heeft verontreinigd en mijn heilige naam heeft ontwijd. (Leviticus 20:1-3 NBV)

Een massale gebedsbijeenkomst is gepland voor donderdag in Jeruzalem. De locatie van het evenement is met uitzicht op de Hinnom Vallei (Gehenom), waar Kanaänieten en eigenzinnige Israëlieten vroeger kinderen offerden aan Moloch. De Hinnonvallei is ook bekend als de Gehenomvallei - het Hebreeuwse woord voor "hel".

Die locatie werd gekozen omdat, zoals voormalig Zehut politiek partijlid en Knesset kandidaat Shlomo Gordon zei: "Wij zijn niet geïnteresseerd in het offeren van onze kinderen op welk altaar dan ook."

Een "eenheidsgebed bijeenkomst"

The Common Denominator zal een "eenheidsgebeds bijeenkomst organiseren - waarbij mensen van alle geloofsovertuigingen worden samengebracht," - in gebed tegen een vermeend plan om Israëli's te dwingen om hun kinderen te vaccineren met het experimenteel covid-vaccin.  Daniel beweert dat "kinderen risico lopen door Covid-19, noch zijn er lange-termijn veiligheidsstudies met betrekking tot de prik."

Hoofd van Common Denominator groep Ilana Rachel Daniel (courtesy: screenshot)

Het interreligieuze gebed zal plaatsvinden buiten de Oude Stadsmuren van Jeruzalem met uitzicht op de Hinnomvallei, die ooit een plaats was van kinderoffers aan oude afgoden.

"AANBIDDING VAN EEN NIEUW AFGODSBEELD"

"Helaas aanbidden premier Netanyahu en de Israëlische regering een nieuwe afgod, de farmaceutische bedrijven, door hen vrij spel te geven in het grootste en gevaarlijkste medische experiment bij mensen in de geschiedenis. Ze zijn nu op weg om onze kinderen aan deze afgoden op te offeren," zei Ilana Rachel Daniel van 
The Common Denominator.

De bijeenkomst zal live worden uitgezonden voor kijkers van over de hele wereld die deze bezorgdheid delen. Het zal plaatsvinden buiten de Oude Stadsmuren tussen Jaffa Gate en Zion Gate.

"De Israëlische regering, die verantwoordelijk is voor het bijhouden van de veiligheid van de experimentele vaccinatie, hebben beweerd dat ze niet weten hoeveel mensen zijn overleden na het ontvangen van het experimentele Covid-19 vaccin van Pfizer," zei Daniel.

"Het in de VS gevestigde Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft echter 3.544 sterfgevallen geregistreerd die zich voordeden na de toediening van de Covid-19 vaccinaties. Nog zorgwekkender is de studie van het Harvard Pilgrim College waaruit blijkt dat minder dan 1% van de bijwerkingen ooit via VAERS worden gemeld, wat wijst op een exponentieel hoger aantal bijwerkingen."


MENSEN VAN DE WERELD KOMEN SAMEN

Ze voegde eraan toe dat "Op woensdag komen wij, de mensen van de wereld, samen, van verschillende achtergronden, geloofsovertuigingen en doorleefde ervaringen, op de gemeenschappelijke grond van het risico voor onze toekomst; de gezondheid en het welzijn van onze kinderen, om tegen de Israëlische regering en tegen de hele wereld te zeggen: Genoeg, wij zullen onze kinderen vandaag niet op een altaar offeren."

De organisatoren van de manifestatie beweren dat Israëls eigen Ministerie van Volksgezondheid tientallen gevallen van hartspierontsteking bij jonge mensen heeft gemeld die "waarschijnlijk" verband houden met de Pfizer MRNA-prik.

"Het experimentele mRNA-vaccin bevindt zich nog steeds in de klinische fase en is alleen toegestaan voor gebruik in noodgevallen. Er is geen noodsituatie voor onze kinderen met betrekking tot een Covid-19 besmetting. We komen samen in gebed om God te vragen tussenbeide te komen in deze zaak", aldus Daniel.

 

 
Naar alle artikelen